7 beoordelingen. 57% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
5
Prijs/kwaliteit
6
Service
5
8-7-2019 19:43:09
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Ik heb al meerdere slechte reviews, neergezet maar deze worden op een slimme manier omzeilt. Eerst wordt de naam veranderd op Google waardoor het op een ander bedrijf lijkt en van de week heeft meneer zelf zijn Google account verwijderd zodat de reviews niet meer te lezen zijn. Ik zal doorgaan, ik heb een auto gekocht wat een ellende aangegeven problemen wordt niks mee gedaan krijg zelfs geen antwoord. Lekkage aan de achterzijde, zou een grote beurt krijgen, raamvloeistof was helemaal leeg, mistlamp voor miste hij. Maar daarin tegen is creatief boekhouden wel 1 van zijn pluspunten. Factuur zo weg zetten dat het mij hetzelfde kost maar meneer zelf minder hoeft af te staan aan de belasting dit is gewoon pure fraude. Mensen koop hier niet, ik ben bezig hier een zaak van te maken. Zit nu in hoge kosten en meneer laat niks van zich horen. Zeer hoge kosten plaatje!!
4-7-2019 21:46:56
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Ik wil een ieder verwijzen naar de Google reviews die de laatste 2 weken opduiken (4x zeeeeer negatief)!!! Er komen steeds meer negatieve reacties aan het licht. Ik vermoed dat de enigzins positieve reacties op deze site door meneer zelf zijn opgeschreven... dus wees allen gewaarschuwd en koop hier nooit een auto! Kan zijn dat hij met de naam sjoemelt op internet wat ik ook al las maar dan staat het in ieder geval hier ook nog beschreven. Alle gedupeerden vraag ik ook hier nog een review te schrijven!!!! Want dit waardeloze autobedrijf heeft niet eens het recht te bestaan. Willem de Vries uit Zwolle, waar ben je in godsnaam mee bezig??? Ga vooral zo door!!!!
1-7-2019 23:01:21
Service
1
Deskundigheid
3
Prijs/kwaliteit
5
Absoluut niet tevreden! Zeer slechte service, al snel kwamen er problemen aan t licht binnen de garantietermijn die niet worden opgelost! Worden vervolgens compleet genegeerd en neemt absoluut niet zijn verantwoordelijkheid bij ontstane problemen binnen de garantietermijn. We houden het hier niet bij en zijn verdere stappen aan t ondernemen maar willen wel alvast iedereen meegeven hier geen zaken mee te doen!!!!
30-12-2018 09:17:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Een mooie Hyundai i20 gekocht uit 2012. Weinig kilometers, goed verzorgd en een nette prijs. Helaas na een paar weken problemen met de handrem. Toch maar terug naar Elburg gereden, waar ik netjes werd geholpen. Voor een nette prijs werd de schade kundig gerepareerd.
25-6-2018 11:12:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een hele fijne sfeer, met bijna geen nee opties, deskundige mensen, die elke belofte nakomen
5-5-2018 10:39:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
We hebben bij Autobedrijf de Vries een mooie Mini Cooper gekocht, echter er waren achteraf een aantal technische gebreken. Na wat telefoontjes over en weer hebben ze alles kosteloos opgelost. Wat ons betreft een zeer fijn en betrouwbaar autobedrijf, no nonsense ze doen wat ze zeggen....top!
12-3-2018 14:51:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
De ervaring met dit bedrijf is uitstekend ,goede service en ze komen hun woord na

Onze reactie:
Beste Aloys Hams, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent, wij wensen u nog rijplezier met uw mooie Citroen DS3! En graag tot ziens!

Openingstijden

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
DonderdagOp afspraak
VrijdagOp afspraak
ZaterdagOp afspraak
ZondagOp afspraak
Let Op Al Onze Occasions boven De 4500€ 3 Maanden Garantie S'avonds op afspraak altijd mogelijk! Let op gelieve altijd even bellen voor komst!